Kalendari i ngjarjeve

Ngjarja Vendi Data Apliko
Swissbau Bazel, Zvicër 16/01/2018 - 20/01/2018
Nisma e partneritetit në mes Italisë dhe vendeve të Ballkan... Tiranë, Shqipëri 18/02/2018 - 20/02/2018
ITB Berlin Berlin, Gjermani 07/03/2018 - 11/03/2018
Destination Nature Paris, Francë 15/03/2018 - 18/03/2018
ProWein Dyseldorf, Gjermani 18/03/2018 - 20/03/2018
Sesion informues për ambientin e biznesit në Kosovë Malmö, Suedi 07/04/2018 - 07/04/2018
World Private Label Amsterdam, Holandë 29/05/2018 - 30/05/2018
Sesion informues për ambientin e biznesit në Kosovë Austri 08/06/2018 - 08/06/2018
Sesion informues për ambientin e biznesit në Kosovë Zvicër 30/06/2018 - 30/06/2018
Panairi “Gratë në biznes 2018” Prishtinë, Kosovë 30/07/2018 - 01/08/2018
Sesion informues për ambientin e biznesit në Kosovë Stamboll, Turqi 14/09/2018 - 14/09/2018
M.O.W. Bad Salzufen, Gjermani 16/09/2018 - 20/09/2018
Sesion informues për ambientin e biznesit në Kosovë Gjermani 06/10/2018 - 06/10/2018
Sesion informues për ambientin e biznesit në Kosovë Francë 09/10/2018 - 09/10/2018
Sial Paris, Francë 21/10/2018 - 25/10/2018
Forum për Investime dhe Tregti Zagreb, Kroaci 31/10/2018 - 31/10/2018
Forum për Investime dhe Tregti Athinë, Greqi 04/11/2018 - 04/11/2018
Ditët e Biznesit të Vogël 2018 Komunat e Kosovës 05/11/2018 - 16/11/2018