Kalendari i ngjarjeve

Ngjarja Vendi Data Apliko
Ditët e Biznesit të Vogël 2017 Prishtinë, Kosovë 11/02/2017 - 11/02/2017
ITB Berlin Berlin, Gjermani 08/03/2017 - 12/03/2017
Destination Nature Paris-Francë 16/03/2017 - 19/03/2017
Ditët e Biznesit të Vogël 2017 Mitrovicë 21/03/2017 - 21/03/2017
Forumi i Biznesit Kosovaro – Hungarez Prishtinë, Kosovë 03/04/2017 - 03/04/2017
Panairi Mesdhetar i Turizmit - Tirana 2017 Tiranë, Shqipëri 08/04/2017 - 09/04/2017
Ditët e Biznesit të Vogël 2017 Ferizaj, Kosovë 18/04/2017 - 18/04/2017
Sesion informues mbi Programin për Zhvillimin e Ndërmarrjev... Pejë, Kosovë 03/05/2017 - 03/05/2017
Sesion informues mbi Programin për Zhvillimin e Ndërmarrjev... Prizren, Kosovë 04/05/2017 - 04/05/2017
Sesion informues mbi Programin për Zhvillimin e Ndërmarrjev... Mitrovicë, Kosovë 05/05/2017 - 05/05/2017
Sesion informues mbi Programin për Zhvillimin e Ndërmarrjev... Gjilan, Kosovë 10/05/2017 - 10/05/2017
Sesion informues mbi Programin për Zhvillimin e Ndërmarrjev... Prishtinë, Kosovë 11/05/2017 - 11/05/2017
World Private Label Amsterdam, Holandë 16/05/2017 - 17/05/2017
Ditët e Biznesit të Vogël 2017 Pejë, Kosovë 16/05/2017 - 16/05/2017
Forumi për Investime dhe Tregti Cyrih, Zvicër 14/06/2017 - 14/06/2017
Samiti i Ballkanit Perëndimor – Forum Biznesi Trieste, Itali 12/07/2017 - 12/07/2017
M.O.W. Bad Salzufen, Gjermani 17/09/2017 - 21/09/2017
Ditët e Biznesit të Vogël 2017 Gjakovë, Kosovë 26/09/2017 - 26/09/2017
Anuga Keln, Gjermani 07/10/2017 - 11/10/2017
Ditët e Biznesit të Vogël 2017 Gjilan, Kosovë 10/10/2017 - 10/10/2017
Vlerësimi i Aktit për Biznese të Vogla (ABV) në Kosovë Prishtinë, Kosovë 12/10/2017 - 12/10/2017
A+A Fair Dyzeldorf, Gjermani 17/10/2017 - 20/10/2017
Ditët e Biznesit të Vogël 2017 Prizren, Kosovë 07/11/2017 - 07/11/2017