Shpallje

Thirrje publike për aplikim për pjesëmarrje në shtandin shtetëror të Kosovës në panairin e produkteve ushqimore dhe pijeve “ANUGA” në Cologne (Këln) të Gjermanisë më 05–09 tetor 2019

Prishtinë, 08/08/2019

Thirrje publike për aplikim për pjesëmarrje në shtandin shtetëror të Kosovës në panairin e produkteve ushqimore dhe pijeve “ANUGA” në Cologne (Këln) të Gjermanisë më 05–09 tetor 2019

Aplikacioni

Deklaratë nën betim