Panairi "Gratë në biznes"

Panairi ”Gratë në biznes”, ka të bëjë me organizimin e një panairi ku për tri ditë bizneset e udhëhequra nga gratë do të ekspozojnë prodhimet e veta.
Qëllim  i panairit është promovimi i ndërmarrësisë së grave dhe inkurajimi për ngritjen e bizneseve të reja nga gratë dhe sensibilizimi i opinionit për mbështetjen e iniciativave të tilla.